For up to £250 Bonus for sports, use our exclusive bet365 Bonus www.abonuscode.co.uk Claim your bonus and start betting at bet365 now.

Over ons

Gebr. Westphal werd in 1995 opgericht door de broers Rob en Olaf Westphal. Inmiddels zijn een 8-tal medewerkers in dienst. Men is één van de zeven leveranciers in Nederland van Gealan profielen. Deze profielen worden in lengtes ingekocht en hiervan worden in de eigen fabriek op maat kozijnen en ramen gemaakt. Dit gaat als volgt: Met een gecomputeriseerde dubbele verstekzaagmachine worden de profielen op maat gemaakt. De gezaagde staalversteviging wordt vervolgens in de profielen geschoven en vastgeschroefd. Afwatering kan verborgen worden gerealiseerd als het profiel aan de onderzijde is voorzien van een zg. Lange poot, zodat de kwetsbare afwateringskapjes, zo kenmerkend voor kunststof kozijnen, ontbreken! 

Vervolgens worden de hoeken machinaal gelast. Wij werken met het nieuwe In-Line systeem. Het rubber wordt machinaal aangebracht zodat dit tijdens het lassen automatisch wordt meegelast. Dit procédé voldoet aan de hoogste Duitse normen. De smeltnaad die als gevolg van het lassen ontstaat wordt door ons bij elke hoek machinaal weggefreesd. Vervolgens worden de stijlen /kalfen gecontramald en gemonteerd. De glaslatten zijn afgeschuind en worden eveneens geleverd volgens het In-Line systeem.

De lasmachine

Hierna wordt het beslag gemonteerd en worden de vleugels en deuren afgehangen. Om beschadiging tijdens transport te voorkomen worden deurschilden, knoppen, krukken e.d. los meegeleverd. De bevestigingsgaten zijn uiteraard al wel aangebracht. Wij produceren volgens de door GEALAN gestelde normen maar stellen ook zelf hoge eisen aan onze kwaliteitscontrole. Ook een nette aflevering van het kozijn vinden wij zeer belangrijk!